Quick win

Quick win

Behoefte aan een quick win voordat je aan een grote opdracht begint?

ReControl organiseert enkele uitdagende quick wins. Een quick win zorgt ervoor dat het team een gezamenlijke ervaring deelt en daar op verder kan bouwen.

Tevens kan een quick win-activiteit ingezet worden als bedrijfsuitje.

Battlefieldtour

 

De battlefieldtour vindt plaats in het Hürtgenwald en volgt de aanval van de Amerikaanse 28ste infanterie divisie op het Duitse plaatsje Schmidt. Tijdens de tour wordt de nadruk gelegd op leiderschap en de gevolgen. Leren van andermans leiderschap in een prachtige omgeving. Deze activiteit varieert van 3 uur tot 1,5 dag voor groepen van 12 tot 20 personen.

 

 

 

Outdoorbivak

 

Teams worden sterker door het delen van gezamenlijke ervaringen. Het outdoorbivak van ReControl zorgt voor deze gezamenlijke ervaring. Door terug te gaan naar de basis ontstaan er verschillende ervaringen die ons helpen om er sterker uit te komen. We treden in de voetsporen van de eerste vuurmaker. Zonder vuur zouden we nu nog steeds in een grot wonen. Als je zelf vuur kan maken met primitieve middelen, geeft dat een enorme boost voor het zelfvertrouwen. We maken ons eigen onderkomen voor de nacht. De basis van het navigeren. Tijdens een hike overwinnen we tal van obstakels. Samenwerken, creativiteit en leiderschap moeten hier worden ingezet. Duur, locatie en groepsgroote in overleg. 

recontrol: leiderschap en teamvorming battlefieldtour
recontrol: Leiderschap en teamvorming outdoor

ReControl: grip op de zaak!

 

B.T.W. nummer: NL158785150B03          K.V.K. nummer: 66351456          telefoonnummer: +31 (0)625 391 005        email: info@recontrol.nl